NOUA TA VIAȚĂ
Cel care controlează a patra dimensiune ,devine stăpânul și constructorul vieții sale
Summitul
ASTĂZI
iulie 2024
DUMNEZEU SE ÎNTÂLNEȘTE CU OMUL PE TERITORIUL VISULUI
Mulți oameni se roagă și nu primesc răspunsuri la rugăciunile lor pentru că ei nu au credință și pentru că ei nu cunosc cum să se roage.Învățătura despre a patra dimensiune este calea spre credință si primireai răspunsului la rugăciunea ta.

Dumnezeu vrea să ne învețe cum să cooperăm cu El.Și la Summit-ul "A patra dimensiune "Apostolul Vladimir se va împărtăși cu învățătură, care va face rugăciunea și primirea răspunsurilor, disponibile pentru fiecare persoană. Totul ce a existat întreaga viață în capul oamenilor se va reforma. Summit-ul -este reformarea completă a creierului. Veți înțelege ce trebuie să faceți ca să pășiți într-o viață nouă-o viață cu minuni Dumnezeiești supranaturale.

ASTĂZI pe pământ sunt ultimele timpuri. În Biblie se scrie că vor fi războaie ,foamete și ciumă, și toate se întâmplă astăzi. Dumnezeu a dăruit sinceritatea despre A PATRA DIMENSIUNE și El vrea să o transmită oamenilor, ca să păstreze poporul Său.Acest Sammit este locul unde e important ca să fie prezent fiecare om care dorește sa vadă Slava lui Dumnezeu în viața sa.
În fiecare zi ne vom ruga pentru vindecarea bolilor,
vindecarea sufletului și distrugerea blestemelor.
Dumnezeu va săvârși minuni nemaipomenite la acest sammit!
ÎNVĂȚĂTURA CARE VA FACE RUGĂCIUNEA ȘI PRIIMIREA RĂSPUNSURILOR DISPONIBILE PENTRU FIECARE PERSOANĂ
APOSTOLUL VLADIMIR MUNTEAN
SPICHERUL SUMMIT-ULUI
A PATRA DIMENSIUNE
SPICHERII SUMMIT-ULUI "A PATRA DIMENSIUNE "
Vladimir Muntean- slujitor de la Dumnezeu, predicator, doctor în Teologie ,teleevanghelist, fondatorul Summit-ului "A patra dimensiune ", slujește de mai mult de 40 de ani.În 2024 Apostolul Vladimir a primit o sinceritate de la Dumnezeu despre DIMENSIUNEA A PATRA, care a schimbat viețile a sutor mii de oameni. Mai mult de 20 de ani Vladimir se mișcă în sinceritatea despre A PATRA DIMENSIUNE. Prin această învățătură, orice sferă a vieții lui a ajuns la înălțimi nemaipomenite. La Summit-ul "A patra dimensiune " Apostolul Vladimir se va împărtăși cu sinceritatea despre aceia cum lucrează dimensiunea a patra și în ce mod poți să-ți schimbi viața cînd îți schimbi gândirea.
"
"
Victoria- predicator, teleevanghelist, persoană care adânc pătrunde în sfera sufletească. Timp de 20 de ani ea petrece conferințe familiale și de femei.

Victoria este autorul cărților despre sfera duhovnicească. Datorită slujirii și rugăciunilor ei , sute de mii de oameni în întreaga lume au trăit vindecare de la problemele sufletesti cum ar fi: depresia, respingerea, anxietatea.
PASTORUL VICTORIA MUNTEAN
SPICHERUL SUMMIT-ULUI
A PATRA DIMENSIUNE
"
"
Ce veți căpăta ca participant
al SUMMIT-ULUI?
1 Prima etapă - de pregătire pentru Summit
Această etapă pregătitoare este ca o pista de zbor spre succesul tău.
În fiecare săptămână veți primil ecții textualle și videouri ,personal de la Apostolul Vladimir. Trecând aceste lecții tu vei vedea schimbări în tine și în jurul tău. Tu te vei învăța să comuneci cu Mărețul Dumnezeu-Duhul Sfînt.
Și cu timpul vei observa cum împreună cu starea ta lăuntrică se vor schimba
și circumstanțele vieții tale!

A DOUA ETAPĂ - 5 DE ÎNVĂȚARE APROFUNDĂ
Timp de 5 zile de ÎNVĂȚĂTURĂ ÎNTENSĂ te vei înnoi mental duhovnicește (Efeseni 4:23). datorită căruia garantat vei vedea minunile Dumnezeiești
în viața personală! A patra dimensiune este o explozie!
Când afli adevărul despre A PATRA DIMENSIUNE, tu te simți de parcă
te-ai născut a doua oară cu un duh măreț de excelență și victorie.
Dumnezeu a pregătit minuni pentru tine ca să-ți arate măreția Sa! Te așteaptă o viață absolut nouă!
1
2
În fiecare zi Apostolul Vladimir și Victoria Muntean petrec Summit-ul A PATRA DIMENSIUNE. la care se adună zeci de mii de oameni din toată lumea. Auzind și practicând învățătura despre a patra dimensiune participanții Summit-ului au trăit miracole de la Duhul Sfînt și continuă să le trăiască pînă în prezent!
  • 100000+
    Elevi în întreaga lume
  • 11
    Summit-uri mondiale
  • 130
    Țări
Locurile sunt limitate
PRIVIȚI LA ISTORIOARELE OAMENILOR CARE AU TRĂIT MINUNI DATORITĂ ÎNVĂȚĂTURII DESPRE A PATRA DIMENSIUNE
Îndepliniți formularul pentru a vă înregistra
După înregistrare consultantul nostru va va contacta
Contacte
+48 45 956 90 48